Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De asielbusiness: grof geld verdienen aan vluchtelingen
Categories: Algemeen

 

hand

 

Op de achtergrond van de vluchtelingencrisis opereert een groep bedrijfseigenaren die zichzelf willen verrijken over de rug van de belastingbetaler. Is dit de werkelijke reden waarom Europese overheden niet kordaat optreden om de migrantenstroom in te perken? …

Lees verder:

 curiales.nl 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply