Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Forum voor Democratie

 

forum

WAAR IS DE POLITIEK?
De volstrekte afwezigheid van de Nederlandse politiek bij de huidige vluchtelingencrisis is schokkend. Pijnlijk wordt duidelijk dat in Den Haag geen leiders zitten, maar slechts afwachtende, passieve bureaucraten. Het debat wordt nu alleen nog maar gevoerd in termen van “goed” of “fout” en in termen van voor of tegen Wilders terwijl er nu meer dan ooit behoefte is aan nuchtere feiten, analyses en daadkrachtige oplossingen.Het is de allerhoogste tijd dat er een plan wordt gemaakt en een besluit wordt genomen over hoe om te gaan met de huidige vluchtelingenstroom. Noem het aantal mensen dat we maximaal kunnen opnemen. Stel duidelijke eisen aan de mensen die we hier herbergen, met sancties die ook daadwerkelijk worden nageleefd. En stel mensen niet een permanente verblijfsvergunning in het vooruitzicht, maar bied ze eventueel tijdelijke opvang totdat ze weer terug kunnen naar hun land van herkomst.Forum voor Democratie begint binnenkort een brede maatschappelijke discussie om Nederland te behoeden voor verdere polarisatie en wanbeleid; en om de discussies te voeren die nu niet gevoerd mogen worden. Spoedig komen wij met meer informatie hierover.Nieuwe Video Forum voor Democratie online!Ondertussen gaan onze wekelijkse bijeenkomsten op woensdagavond door. De agenda vindt u op onze website of en onze Facebook-pagina. We hebben een kort filmpje gemaakt waarin u meer informatie aantreft over de bijeenkomsten:

 

    promofilmpje.png

Met Jan Kees de Jager in gesprek over de Eurocrisis

Op zaterdag 17 oktober organiseert Forum voor Democratie een interactieve gespreksmiddag met Jan Kees de Jager over de eurocrisis. De Jager was eerst Staatssecretaris en daarna Minister van Financiën tijdens een van de roerigste perioden uit de Nederlandse economische geschiedenis. Aan maximaal 50 deelnemers zal hij éénmalig zijn verhaal vertellen zodat we daar lering uit kunnen trekken voor de toekomst.

U kunt zich opgeven voor dit unieke event op deze pagina.

Steun Forum voor Democratie

Wij hebben in korte tijd al veel bereikt: wekelijkse bijeenkomsten, seminars en vele publicaties en optredens in de media en het mede-organiseren van een referendum over de EU.

Al onze activiteiten – die aanzienlijke kosten met zich mee brengen – doen wij geheel belangeloos en zonder subsidies, daarom blijft uw steun hard nodig. Steun ons!  

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply