Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Problematiek die zich afspeelt binnen asielzoekerscentra
Categories: Sociaal

asiel

Ook in het azc van Almelo blijkt dat asielzoekers uit Eritrea hun zakgeld voornamelijk aan alcohol besteden

 

De politie adviseert asielzoekers te scheiden op basis van etniciteit en religie. Doet dit niet sterk denken aan apartheid? …

Lees verder:

curiales.nl 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply