Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Tegenstander AZC Claudia van Steenpaal laat zich niet gek maken
Categories: Algemeen

 

 

azc

 

 

Wil Steenbergen asielzoekers opvangen, vraagt burgemeester Vos zijn gehoor. Oorverdovend antwoord uit honderden kelen: NEE. Claudia van Steenpaal  werd uit dorpsraad Nieuw-Vossemeer gezet omdat ook zij tegen de komst van een AZC is.

Ze was oprecht teleurgesteld, bekent ze. Verdrietig ook, toen ze zondag een e-mail kreeg waarin stond dat ze niet langer welkom was in de dorpsraad. “Omdat ik tegen de komst van een asielzoekerscentrum in Steenbergen ben. Vanwege een mening dus, mijn mening. Ik vind dat erg”, zegt Claudia van Steenpaal, terwijl ze de gewraakte e-mail van de voorzitter van de Dorpsraad toont.

 

Lees verder bij bron


 

Reactie:

Iedere Nederlander moet in zijn eigen Grondwet kunnen lezen waarom vrijheid van meningsuiting zo belangrijk is: “Omdat een open dialoog onmisbaar is voor het functioneren van onze vrije democratie, kent Nederland een hoge mate van vrijheid van meningsuiting, slechts beperkt door ieders verantwoordelijkheid tegenover de wet.” Een motiverende grondwet is een goede eerste stap op weg naar een Nederland dat snapt hoe het werkt: laat niemand je vertellen hoe je om moet gaan met jouw vrijheid van meningsuiting. Want dat bepaal je zelf.

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Tegenstander AZC Claudia van Steenpaal laat zich niet gek maken”

 1. bert [maathuis] schreef:

  Speciaal voor Claudia:
  https://www.youtube.com/watch?v=FM7X2R-pu1s#t=611
  (minuten 10-15)
  https://www.youtube.com/watch?v=Px-ciH5CJ4E (Over je eigen mening [mogen] verkondigen, gesproken! En nog meer over “gehoord worden [of niet]!”

  Hopelijk is dit voor Claudia een hart onder de riem!

Leave a Reply