Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De PVA (Partij Vrij Almelo)

 

ja

 

De PVA heeft momenteel in Almelo één raadszetel. Dat is mooi om ons geluid te laten horen maar te weinig om het beleid in Almelo te verbeteren. Het heeft ons inmiddels wel de kans gegeven om te kijken of ons idee klopt dat de politiek te ver van de burger af staat. Inderdaad, de grootste klacht die wij telkens horen is dat het gemeentebestuur bij hun plannen steeds de bevolking passeert.

Het gevolg is dat burgers zich afkeren van de politiek, uit boosheid of onmacht. Wij willen Almelo terug geven aan de burger. Geen enkel plan mag meer aangenomen worden zonder dat de betrokkenen, dus ook omwonenden, van tevoren eerst goed op de hoogte gebracht zijn van de plannen en als zij eventuele bezwaren hebben, de gelegenheid en tijd krijgen om hun bezwaren te onderbouwen. Dit is de harde basis waarop de Partij Vrij Almelo de stad bestuurd wil zien. Een overheid met, van en voor u. Een partij die zich inzet voor de belangen van ALLE INWONERS.

Ook als u niet of nauwelijks ervaring hebt in de politiek, maar niettemin van mening bent dat u van waarde kunt zijn voor de Partij Vrij Almelo, nodigen wij u uit. Loyaliteit, persoonlijke integriteit en een tomeloze drive om van de PVA een grote partij te maken zijn hierbij vanzelfsprekend.Onderdeel van de activiteiten zijn het organiseren van contacten met de Almelose bevolking en het uitwerken van beleidsvoorstellen.Graag doen wij dit samen met u.

 

Denkt u net als wij dat het besturen van Almelo anders kan, beter? Steun ons!

Stem of voeg toe aan:

Leave a Reply