Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Nederlanders hebben meer onhoudbare schulden dan gedacht
Categories: Sociaal

 

am

 

Het aantal mensen met onoplosbare schulden is de afgelopen drie jaar verdubbeld. Daarbij is het voor mensen met schulden lastiger geworden om hulp te krijgen, terwijl steeds meer schuldeisers met voorrang mogen incasseren.

Een deel van de Nederlandse huishoudens heeft nog altijd last van in het verleden opgebouwde schulden. Het aandeel onhoudbare schulden zou groter zijn dan eerder werd gedacht. Dat stellen onderzoekers van Tilburg University in een onderzoek dat in opdracht van Bureau Krediet Registratie (BKR) is uitgevoerd.

 

Een onderzoek naar de schulden­problematiek in Nederland’

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Nederlanders hebben meer onhoudbare schulden dan gedacht”

 1. bert [maathuis] schreef:

  Ik kwam een artikel tegen, dat óók gaat over de hopeloosheid die mensen ervaren, als gevolg van een niet meer te overziene schuld.

  Er wordt verwezen naar een advocaat die goede hulp weet te bieden als het om zogenaamde overkreditering gaat; zie de reactie van
  Kooiker | 03/12/2015 at 17:17
  bij het artikel
  http://delangemars.nl/2015/12/03/zelfdoding-enige-uitweg-uit-onaflosbare-schulden/

Leave a Reply