Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Slogan: Het nieuwe dierenasiel, dat bouwen we toch samen?

 

0

 

Per jaar belanden er duizenden honden en katten in de dierenasiels vanwege allerlei uiteenlopende redenen. Al deze honden en katten zijn ooit dat leuke pupje of kitten geweest waarmee geknuffeld en gespeeld werd, waarmee de trotse baasjes …..rondliepen en plezier aan beleefden.

En dan uiteindelijk is hij of zij groot en volwassen, en is de hond of poes om wat voor reden dan ook niet meer welkom !

Stelt u zich eens voor hoe u het zou vinden als u ‘s morgens op uw werk plotseling niet meer welkom bent en dat u bij thuiskomst opgewacht wordt om vervolgens achter de tralies te verdwijnen terwijl u van niets weet……

Ook dieren verdienen een goed onderkomen net zoals de mens. … Dieren hebben ook rechten , recht op verzorging en liefde in een veilige en ruime omgeving.

Niet veel later is de stichting Help Nieuw Dieren Asiel Almelo een feit geworden.

Nu is het wachten op het Almelose gemeentebestuur om in beweging te komen en een lap grond beschikbaar wil stellen via bruikleen of een andere constructie die zij zelf wel kunnen bedenken…..want grond….daar heeft  Almelo op dit moment genoeg van…..want……we doen het samen met iedereen die dit fantastische initiatief een warm hart toedraagt………..samen met u, samen met Almelose bedrijven en instellingen en samen met de gemeente Almelo?

 

Goed gedaan….. gemeente Eindhoven

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Slogan: Het nieuwe dierenasiel, dat bouwen we toch samen?”

  1. bert [maathuis] schreef:

    Welke Almelose raadsleden en wethouders staan achter je plan, PVA?
    Dat moet toch mogelijk zijn, een relatief klein stukje grond?
    Voor de nieuwe aanleghaven werd wel grond vrij gegeven, hoewel het bestemmingsplan dat niet toe stond. Gaat economie (winstbejag) dan nu nog stééds boven de waardigheid van leven?

Leave a Reply