Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De Partij Vrij Almelo wenst iedereen een gelukkig, gezond en veilig nieuwjaar

 

?????????????????????????????????????????????????????????

 

Beste mensen:

Dit was het dan voor 2015.  De Partij Vrij Almelo (PVA) wenst iedereen een gelukkig, gezond en veilig nieuwjaar voor 2016. We gaan er vandaag uit met deze party song en we zien jullie natuurlijk weer terug in 2016.

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply