Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Kerstsfeer in verpleeghuis Het Meulenbelt, Almelo

??????????????

Vele mensen brengen daar toch hun Kerstmis door, en proberen toch het huis een beetje kerstsfeer te geven. Overal hangen kransen en in elke hoek staat wel een kerstboom. Ook hebben ze hoekjes gemaakt wat je doet denken aan vroeger.

Zo hangt toch de Kerstsfeer in het verzorgingshuis. De bewoners en verzorgers zijn ontzettend dankbaar voor de hulp van de vele vrijwilligers. “Zonder de hulp van de vrijwilligers is het niet mogelijk om het echte kerstgevoel bij de bewoners te brengen. Met z’n allen willen zij bijdragen aan het welzijn van de bewoners en hun in deze dagen een kerstsfeer bieden. De bewoners zijn echt dankbaar voor al deze warmte.

Hier doen we het voor”. !!!!!

??????????????

 

??????????????

 

??????????????

 

??????????????

 

??????????????

 

??????????????

 

??????????????

 

??????????????

 

??????????????

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply