Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Koperen plaatjes in binnenstad Almelo

??????????????

 

Mooi. En nu komt het. Dat is gebeurt. De gemeente heeft Q impuls de opdracht gegeven om de stad op te knappen. En dat hebben wij als Almelo-er gezien. Er liggen voor ongeveer 20.000 euro aan koperen plaatjes ter grote van je hand op de grond…..bij Blokker. Voor de Hema en her en der nog een paar. Voor 20.000 euro.

DANK van de Almeloërs voor het opknappen van de stad.

We gaan vast allemaal kijken.

 

Susanne Lumkes (PVA)

 

??????????????

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply