Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
PVA schenkt kerstboom aan noodlijdend Almelo

 

??????????????

 

De PVA schenkt de gemeente Almelo een kerstboom. De gemeente en Almelo promotie moeten de broekriem aantrekken. Daarom is aan de bewoners van Almelo gevraagd wie er nog een dennenboom in de tuin heeft staan die ze kwijt willen om als versiering te dienen voor de binnenstad.

Fractievoorzitter Harry de Olde heeft even overleg gepleegd thuis en vond dat zijn boom hier wel beschikbaar voor gesteld kan worden.

Gistermorgen 7 december heeft de gemeente deze omgezaagd en meegenomen. Hij zal geplaatst worden op het plein tegenover ijssalon TALAMINI in Almelo.

Als fractie van PVA hopen wij dat er veel mensen zullen genieten van deze mooie boom!

 

Daarnaast willen wij allen een goede en gezellige kerst toewensen en hopen dat het jaar 2016 voor Almelo en haar inwoners een vruchtbaar en financieel gezond jaar wordt.

PVA (Partij Vrij Almelo)

 

??????????????

 

??????????????

 

??????????????

 

??????????????

 

????????????????????????????????????

 

????????????????????????????????????

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply