Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Stichting Dieren Welzijncentrum Almelo geeft bloemetje aan Dierenarts Ter Keurs

 

welzijn

 

Bloemetje van de maand December

2a

Alice Nijmeijer overhandigde het bloemetje aan Herman ter Keurs

 

Het bloemetje van de maand december, geschonken door “De Bloemenschuur” aan de ootmarsumsestraat in Almelo, is deze maand wederom uitgereikt door Alice Nijmeijer namens de stichting Dieren Welzijn Centrum Almelo aan Herman ter Keurs, dierenarts te Almelo.

 

3a

 Gun de dieren een uurtje rust op oudejaarsavond

 

Herman heeft een één mans actie op poten gezet om tussen 22.00 – en 23.00 uur geen vuurwerk af te steken, zodat diereigenaren hun hond rustig kunnen uitlaten.

Aanvankelijk was het een lokale actie maar is inmiddels landelijk opgepakt. De actie is bedoeld om mensen bewust te maken dat honden ook uitgelaten moeten worden tijdens de jaarwisseling. Inmiddels steunen Markgraven Dierenartsen en Dierenkliniek De Vossenbrink Hermans actie ook.

 

Stichting Dieren Welzijn Centrum Almelo vind dit een geweldig initiatief!

Daarom deze maand het “bloemetje van de maand voor Herman ter keurs. Mocht u het ook een goed idee vinden, stuur Herman dan een “kerst”kaartje.

 

Het adres is Dierenartsenpraktijk ter Keurs, Parterre 25, 7609 XP Almelo.

 

Stichting Dieren Welzijn Centrum Almelo hoopt dat Herman vele kaartjes gaat ontvangen!

 

Draagt ook u dierenwelzijn een warm hart toe neem dan met ons contact op onder nummer 06- 53 87 85 57 of mail ons DWCAlmelo@gmail.com

 

Tevens willen wij u er op wijzen dat wij mee doen op de site 4Morgen.

Doet u een aankoop op via hun site bij bekende winkelketens dan ontvangt Dieren Welzijn Centrum Almelo hier een percentage van het bestede bedrag.

 

Deze week zijn wij stichting van de week voor 4Morgen. Like hun site op facebook en wij ontvangen voor elke like € 0,10.

Steun ons zonder dat het u geld kost. Kijk op www.facebook.com      4morgen

 

6a

Prachtig die bloemen

 

5a

 

7a

 Marinus (Geleraaf) interviewt  Herman

 

4a

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply