Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Aantal corruptie-affaires lokale politiek gestegen
Categories: Veiligheid

lokaal

 

Ondanks veel grotere aandacht en maatregelen tegen corruptie is het aantal integriteitsschandalen onder bestuurders en politici toegenomen. In 2015 liepen 64 publieke functionarissen tegen de lamp wegens lekken, misdragingen of crimineel gedrag.

Dit zijn er gemiddeld vijf per maand. Dat blijkt uit de jaarlijkse Integriteits Monitor van de Vrije Universiteit Amsterdam en Vrij Nederland die deze week verschijnt.

 

Lees verder:

justitie :: Aantal corruptie-affaires lokale politiek gestegen

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply