Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Nieuwjaarsreceptie Gemeente Almelo

 

g

 

Zaterdag 2 januari hield de gemeente Almelo haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. Een moment waarop iedereen elkaar een Gelukkig Nieuwjaar wenste. Deze receptie die muzikaal werd omlijst is altijd openbaar toegankelijk voor alle Almeloërs en daar is volop gebruik van gemaakt!

Enkele honderden belangstellenden waren tijdens deze middag die om 16.00 begon in het gemeentehuis aanwezig. Zoals ieder jaar tijdens de Nieuwjaarsreceptie hield burgemeester Jon Hermans haar Nieuwjaarsspeech.

Daarbij is teruggeblikt op het afgelopen jaar, maar er is ook vooruit gekeken. De roerige tijden van bezuinigingen, de economische crisis en de vluchtelingenproblematiek kwamen hierbij aan de orde.

Met elkaar proberen wij de samenleving een nieuwe betekenis geven aldus de burgemeester.

 

Onderstaande foto’s zijn genomen tijdens deze receptie:

 

g1

 

g2

 

g3

 

g4

 

g6

 

g17

 

g13

 

g7

 

g24

 

g23

 

g22

 

g20

 

g19

 

g18

 

g15

 

Foto’s: Hans van der Burg (PVA)

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply