Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
PVA bij nieuwjaarsreceptie MFA Centrum ’t Dok

 

5d

Gezelligheid troef

 

Op vrijdag 8 januari was de PVA bij de nieuwjaarsreceptie van  MFA Centrum ’t Dok. Het is een mooi buurthuis met de grote en lichte ruimtes, mooie bar, prachtige nieuwe professioneel ogende keuken, vergrote biljartzaal en het wijkkantoor. Vouwwanden maken het mogelijk om van één grote ruimte, drie wat kleinere te maken.

De bezoekers vinden het buurthuis gezellig, laagdrempelig en gemoedelijk. Ze voelen zich er thuis. De beheerders zijn vriendelijk en hebben de zaakjes goed op orde. Het buurthuis is een fijne plek in de buurt om in een ongedwongen sfeer gezellig onder de mensen te zijn.

Een zeer betrouwbaar en vriendelijk buurtcentrum dus.

 

5f

 

5b

 

5c

 

5a

 

5l

Foto’s Emiel Nijmeijer (PVA)

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply