Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De Hagedoornschool moet open blijven

 

1a

 

Beste mensen, beste ouders en kinderen,

Jullie houden deze stille tocht om de gemeente er van te overtuigen dat de Hagedoornschool open moet blijven. Jullie hebben gelijk want jullie school is het waard om open te blijven. Kleine klassen, extra handen….beter onderwijs en betere resultaten. Daar staan wij en jullie voor en daarom zullen we al het mogelijke doen om de Hagedoornschool alsnog open te houden.

De PVA vindt dat elk kind het beste onderwijs moet krijgen en voldoende aandacht verdient van de leerkracht. In een te grote klas kan een docent niet goed lesgeven en komen kinderen in de verdrukking. Daarom moeten we investeren onder meer in extra leraren en bijscholing van huidige docenten.  

‘Het is bittere noodzaak dat kinderen in hun eigen wijk naar school kunnen’ Elk kind heeft recht op onderwijs in de eigen buurt. De Hagedoornschool is de enige school in de wijk Goossenmaat. 

Een Haagse norm voor klasgrootte biedt geen oplossing, want een definitie van een te grote klas is niet zomaar te geven. 

De Hagedoornschool moet open blijven.

 

2a

 

3a

 

4a

 

7a

 

8a

 

9a

 

11a

 

13a

 

14a

 

17a

Foto’s Hans van der Burg (PVA)

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply