Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Erwin Pruim winnaar maandprijs Media Markt Hengelo schenkt 2500 euro aan Stichting Dieren Zorgcentrum Almelo

 

?

Voorzitter van de Stichting Dieren Zorgcentrum Almelo Emiel Nijmeijer en Erwin Pruim ontvangen beide hun prijs

 

In de maand februari heeft Erwin Pruim uit Almelo een aankoop gedaan in Media Markt Hengelo. Hiermee is hij de winnaar geworden van de maandprijs van februari en mag hij zijn ideale wintersportvakantie samenstellen! Daarbij mag hij nog € 2500,- schenken aan een lokaal goed doel. 

Erwin koos voor de Stichting Dieren Zorgcentrum omdat zij aan een compleet nieuw dierenwelzijnscentrum werken die volgens hem absoluut nodig is!

Het nieuwe, moderne Dierenopvangcentrum gaat ruimte bieden voor mens en dier. Naast de opvang van jaarlijks enkele duizenden dieren biedt het centrum een uitgebreid dienstenpakket dat uitstekend aansluit bij de veranderende omgang met dieren in onze samenleving.

In het nieuwe asiel hebben de dieren veel meer ruimte, is de omgeving veiliger, schoner en minder stressvol en zijn de werkomstandigheden voor het personeel ook veel beter. Tevens is er in het nieuwe te realiseren pand behalve een dierenasiel ook een dierenpension voor honden en katten aanwezig.

Geen enkel dier verdient het om in een asiel te zitten maar bij een mooi en schoon asiel met kei vriendelijke medewerkers is de adoptiekans veel groter!!

Erwin, bedankt voor je geweldige steun aan dit prachtige initiatief.

 

Draagt ook u dierenwelzijn een warm hart toe neem dan met ons contact op onder nummer 06- 53 87 85 57 of mail ons DWCAlmelo@gmail.com

Help Nieuw Dieren Asiel Almelo

 

02

 

04

 

06

 

?

 

33

 

011

 

013

 

016

 

020

 

024

 

?

 

025

 

027

 

035

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply