Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Gastvrij Zwolle de 10e en stil Almelo tijdens de 11e etappe

tegen

 

Het gemak waarmee we Zwolle mogen binnenrijden op marktdag is voor ons een feest. Het is gezellig druk op deze zaterdag in de binnenstad, zeker rond het plein en de markt, waar we de bus kunnen parkeren. Met veel plezier genieten we van de zon onder het flyeren en het interviewen van mensen.

De volgende dag gaan we naar Almelo. Het centrum ligt er verlaten bij. We kunnen de bus parkeren op een groot plein in het centrum. Het zonnetje schijnt en we besluiten vandaag bij gebrek aan voldoende belangstelling enkele interviews te doen

Lees verder:

http://delangemars.nl/2016/03/06/gastvrij-zwolle-tijdens-de-10e-etappe/

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply