Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
SCHAPEN GESCHOPT, GESTOMPT EN VERMINKT VOOR WOL
Categories: Algemeen

in

 

Waar de ooggetuigen van PETA en haar zusterorganisaties ook komen, ze zien hetzelfde verontrustende gedrag. Ditmaal onthulde een bezoek aan een enorme schapenfokkerij in Australië – ’s werelds grootste wolexporteur – wreedheden tegen schapen die vergelijkbaar zijn met wreedheden die in de afgelopen jaren in tientallen fokkerijen en scheerschuren in Australië, de VS en Argentinië zijn vastgelegd.

Scheerders gingen hardhandig, achteloos en gewelddadig te werk, slingerden de schapen enkele meters van het scheerplatform af, smeten hen op de grond, schopten hen, draaiden hen de nek om of stonden er bovenop en nog veel meer.

Lees verder: PETA

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “SCHAPEN GESCHOPT, GESTOMPT EN VERMINKT VOOR WOL”

  1. Anneke schreef:

    Walgelijke mensen die dat doen.

Leave a Reply