Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Voorzitter Stichting Dierenzorgcentrum krijgt zelf bloemetje

 

?

Susanne Lumkes overhandigt het bloemetje aan Emiel Nijmeijer

 

Maandelijks geeft de “Stichting Dierenzorgcentrum Almelo” het bloemetje van de maand weg. Uit alle sponsoren, of dat nu particulieren of ondernemers zijn wordt maandelijks uit een grote pot iemand getrokken die verrast wordt met een bloemetje. Het bloemetje van de maand is gesponsord door De Bloemenschuur en wordt gegeven aan iemand die het verdiend. Zo kan de stichting dus iedere maand een bloemetje weggeven aan iemand met hart voor dieren. Voor de maand februari is er dit keer niemand uit die grote pot getrokken omdat de voorzitter van de stichting Emiel Nijmeijer wegens ziekte bij de maandelijkse trekking niet aanwezig kon zijn. 

Vandaar dat leden van de stichting hebben besloten om dit verdienstelijke bestuurslid met een groot hart voor dieren zelf maar eens een keertje in de bloemetjes te zetten. Emiel die zelf twee katten heeft is een dierenvriend in hart en nieren. Ook verzorgd hij het maandelijkse radio praatje “Dierenzorg” van Omroep AAFM.

Emiel, van harte beterschap!

Wilt u ook een donatie of (kleine) bijdrage geven? Dat kan via het volgende rekeningnummer 49.32.17.991. Of bekijk de website voor meer informatie  Help Nieuw Dieren Asiel Almelo  En wie weet….bent u de volgende die uit handen van Susanne Henriëtte Lumkes een mooie bos bloemen krijgt overhandigd…….WE DOEN HET SAMEN.

 

?

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply