Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
EINDSPRINT 6 APRIL
Categories: Zonder rubriek

 

forum_voor_democratie_logo_final_1800px-wit-1024x127.png
EINDSPRINT 6 APRIL
Amsterdam, 1 april 2016

Nog maar een paar dagen tot het referendum van 6 april. Wij roepen u op om in elk geval te gaan stemmen. Laat deze democratische kans niet onbenut! Kunt u niet zelf gaan stemmen op 6 april? Geef dan een volmacht aan iemand in uw omgeving. Meer informatie hierover vindt u op de achterzijde van uw stempas.

Tot 6 april spant Forum voor Democratie zich volop in voor een inhoudelijke campagne. We hebben diverse debatten georganiseerd, met o.a. Prof. dr. Richard Sakwa (Kent), dr. Mark Almond (Oxford),  dr. Peter van Ham (Clingendael), Harry van Bommel (SP), Marianne Thieme (PvdD), Maurice de Hond, prof. dr. Arjo Klamer (Erasmus Universiteit) en prof. dr. Paul Cliteur (Universiteit Leiden).

U kunt video-compilaties van al deze bijeenkomsten terugvinden op ons YouTube-kanaal. Ook kunt u onze activiteiten volgen via Facebook en Twitter.

De laatste dagen van de campagne willen we alles op alles zetten om de opkomstdrempel van 30% te halen. Daarom lanceren we op 5 en 6 april een grote landelijke radio-campagne, met korte spotjes die zullen worden ingesproken door Jort Kelder, Thierry Baudet en andere bekende mensen. De kosten van deze campagne bedragen EUR 14.500 – omgerekend 250 euro per spotje.

Om dit te financieren starten wij vandaag een crowdfunding. Zouden wij daarvoor nog een laatste maal om uw steun kunnen vragen? U kunt bijdragen via de crowdfunding-website, of door een bedrag over te maken op onze bankrekening: NL33 INGB 0006 7781 74 van Stichting Forum voor Democratie.

Alvast heel erg bedankt voor uw steun!

Forum voor Democratie is een onafhankelijke denktank die met campagnes, videos en colleges het politieke krachtenveld in Nederland beslissend wil beïnvloeden. Voor meer informatie, zie: www.forumvoordemocratie.nl

Deel dit bericht op Facebook en Twitter: facebook_button.jpg twitter_button.jpg

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “EINDSPRINT 6 APRIL”

  1. bert [maathuis] schreef:

    Eind van deze middag (1 april) was er een presentatie in de bibliotheek Almelo, inzake het aanstaande Oekraïne-referendum, georganiseerd door GL-Almelo en gepresenteerd door Peter Lems (R’dam); http://pub.bibliotheeknieuwsbrief.nl/public/lastmailingsnapshot?mt=newsletter&gId=NTA1MDE1MDVEStijxd99Cg&scId=333

    Het geheel stond compleet in het teken van economie. Over de onderliggende bedoeling werd uiteraard in het geheel niet gesproken.
    Het kwam op mij over als één groot toneelstuk en aangestuurd door de Nederlandse overheid.

Leave a Reply