Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
PVA bij Stolpersteine ceremonie

 

70

 

In April 2016 worden in Almelo voor verschillende huizen waar slachtoffers van het naziregime hebben gewoond 20 Stolpersteine in het trottoir geplaatst. In het kader van het leggen van Stolpersteine nodigde de stichting Levend Verleden Oost-Nederland genodigden en overige belangstellende uit voor het bijwonen van een Stolpersteine ceremonie die als doel heeft om de herinnering aan de slachtoffers van het naziregime levend te houden.

De ceremonie vond vandaag plaats in de publieksruimte van het gemeentehuis. Tijdens deze ceremonie werd stil gestaan bij de 20 slachtoffers waarvoor dit jaar Stolpersteine worden gelegd.

 

?

 

?

 

14

 

2

 

3

 

8

 

4

 

47

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply