Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Nederland uit de EU NEXIT

 

pva

 

Of “Nederland uit de EU zou moeten”  is voor ons geen vraag! Liever vandaag dan morgen!  Je hoeft alleen maar te denken aan de hoeveelheid vrijheid die de laatste tien jaar verloren zijn en de slechtere omstandigheden die  de politici veroorzaakt hebben.

Er is een petitie gestart om daar een referendum over te krijgen… U vindt de petitie hier: nexitreferendum.petities.nl

Tekenen van deze petitie kan geen kwaad…..Wij zeggen doen!!

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply