Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
PVA bij Statenvergadering in Zwolle

 

45

 

Vijf leden van de PVA waren woensdag 11 mei te gast bij de Statenvergadering in het Provinciehuis in Zwolle. Voordat de door Statenleden de vele ingediende moties en amendementen werden beantwoord door de Gedeputeerden ontstond er een stevige discussie door de Statenleden onderling o.a. over werkgelegenheid en de aanpassing van de snelheid op de A1 en A35 tussen knooppunt Buren en A1 afrit Hengelo-Noord wegens toenemende luchtvervuiling.

De wens van een spoorverdubbeling op het traject Deventer-Olst werd op de lange baan geschoven door gebrek aan benodigde gelden. Hetzelfde gebeurde met de Motie sanering asbesthoudende daken. In het begin van de vergadering kwamen in het vragenuurtje vragen over mestverwerking, vervoer gevaarlijke stoffen en de door de PVV aangedragen signalering van kindbruiden aan de orde. De PVV vroeg de provincie extra aandacht te besteden aan deze vorm van misbruik, met levenslange gevolgen voor de meisjes die er slachtoffer van zijn.

 

42

 

32

 

39

 

40

 

53

 

12

 

41

 

?

 

47

 

48

 

15

Foto’s Hans van de Burg (PVA)

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply