Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Bloemetje Stichting Dierenzorgcentrum Almelo voor Marinus Blaak (Geleraaf)

 

11

Een bloemetje voor Marinus

 

Het bloemetje van de maand mei, uitgereikt door Alice Nijmeijer vrijwilliger bij de stichtingen Dieren Welzijn Centrum Almelo en Dierenambulance Twente West, geschonken door  “De Bloemenschuur” aan de Ootmarsumsestraat in Almelo, is deze maand voor Marinus “Geleraaf” Blaak.

Marinus is overal aanwezig waar zich nieuws voordoet. Hij is meer dan 20 jaar geleden begonnen met de Geleraaf. Als fotograaf, redacteur en uitgever. Tegenwoordig ook vrijwilliger bij AAFM en de Roskam verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de plaatsgebonden televisie-uitzendingen op AA-Visie.

Marinus heeft een groot hart voor dier en mens in Almelo en zou voor zijn werkzaamheden zeker de stadspenning van Almelo verdienen.

Marinus heeft een kritische blik op de samenleving in Almelo en alles wat daar bij komt kijken. De initiatieven van de stichting Dieren Welzijn Centrum Almelo verdienen dan ook zeker zijn aandacht.

Marinus doet al zijn werk voor AAFM/AAVISIE, Geleraaf en Roskam nog op de fiets en vrijwillig.

 

Draagt u dierenwelzijn ook een warm hart toe neem dan met ons contact op onder nummer 06- 53 87 85 57 of mail ons DWCAlmelo@gmail.com

Tevens willen wij u er wederom op wijzen dat wij mee doen op de site 4Morgen.

Doet u een aankoop op via hun site bij bekende winkelketens dan ontvangt Dieren Welzijn Centrum Almelo hiervan een percentage van het door u bestede bedrag.

 

Steun ons zonder dat het u extra geld kost. Kijk op https://www.4morgen.org

 

11

Marinus Blaak / Alice Nijmeijer

 

2c

 Marinus bij dierenarts Herman ter Keurs

 

2d

Marinus op de Almelose Markt

 

2e

Marinus Blaak:  Een echte creatieveling als het gaat om unieke foto’s

 

helpnieuwdierenasielalmelo.nl

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply