Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Gemeenteraad zal “Gezamelijk” binnentuin verzorgen bij Meulenbelt voor de bewoners

 

?

Klaar om aan het werk te gaan

 

Eindelijk is het dan zo ver. Partij Vrij Almelo (PVA) heeft het voor elkaar!

Op de agenda van de gemeenteraad staat eindelijk een initiatief waarbij de echte burgers van Almelo een handje zou worden geholpen.

Tijdens een vergadering van de werkgroep Burgerparticipatie bracht PVA, in de persoon van Harry de Olde, naar voren om eens een keer de handen uit de mouwen te steken. Te ervaren wat het is om vrijwilligerswerk te doen.

Geen haringparty, geen stadsdeelbezoek, geen vriendjespolitiek, maar hard werken in de tuin van het Meulenbelt.

Door elke partij, die vertegenwoordigd is in de raad (we hebben er 15), werd hierop enthousiast gereageerd.

Grote, gevestigde, partijen als CDA, VVD, D66 en SP waren dolblij dat ze eindelijk de wijk in mochten!

Maar ook de kleine partijen, zoals Groen Links, Almelo Centraal, Minima Partij en Partij Pro Almelo waren heel blij met dit initiatief van de PVA.

Niets is echter minder waar. De Partij van de Arbeid stuurde haar raadsvolger. LAS komt met Louis Kampman en Johan van Loon. De rest, vele personen (30) waaronder het bestuur van Het Nederlands Verbond, zijn allemaal door PVA bij elkaar getrommeld…………

 De andere partijen van de gemeenteraad van Almelo schitterden door hun afwezigheid. Zelfs het college was niet aanwezig!

 Een groep enthousiaste vrijwilligers, partijaanhangers en de vrouwen van raadslid Harry de Olde en raadsvolger Emiel Nijmeijer hebben de handen uit de mouwen moeten steken anders zou het weer, net als bij elk project waar ze niet op een stoel kunnen gaan zitten en de buik kunnen vullen, gedoemd zijn te mislukken!

 Laten we het er maar op houden dat deze gemeenteraad bestaande uit 15 partijen met aansprekende namen die doen vermoeden dat ze wat voor Almelo willen betekenen het allemaal doen voor u!

 Goed om eens een kijkje achter de schermen te krijgen en te ervaren wat het is om vrijwilligerswerk te doen. En zeggen: chapeau voor al die vrijwilligers. We kunnen er niets anders van zeggen dan dat we hun werk van harte aanbevelen en ondersteunen!

 Partij Vrij Almelo

 

3b

Ontvangst zaterdagochtend 10.00 in het Meulenbelt

 

1e

Eerst moet alle onkruid worden verwijderd

 

?

 

3n

Met een schraper tussen de tegels onkruid weghalen

 

3e

 

?

Martijn van het Nederlands Verbond helpt ook een handje mee

 

3d

 

3h

 

?

Volgens Hans gaat alles naar wens

 

3r

 

?

Susanne heeft er duidelijk plezier in

 

a32

 

a45

 

3l

 

3m

Het begint er duidelijk op te lijken

 

?

 

3q

 

3p

 

a16

Een mooi opgemaakte pot met bloemen

 

?

 

?

De tuin is helemaal zomerklaar, laat de zon maar schijnen!

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply