Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
PENSIOENROOF! Bejaarden worden geslachtofferd
Categories: Sociaal

 

?????????????

 

De Telegraaf is bezig met de geweldige PENSIOENROOF-serie. Vandaag doet de grootste krant van Nederland verslag van een bezoek van pensioenstaatssecretaris Klijnsma bij de bejaarde mensen thuis (‘de schaal krakelingen staat klaar. De koffie geurt in roomkleurige Wedgwood-kopjes’). In de huiskamer met een tapijtje op tafel zit een troep bloeddorstige oudjes te popelen om onze Jetta onder uit de zak te geven: ‘was ons niet een waardevast pensioen beloofd?

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply