Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Tuinen Bellinckhof en Herinckhave zomerklaar gemaakt door PvdA, PVA, LAS en Nederlands Verbond

 

tmz

Nieuwsbrief  Trivium Meulenbelt Zorg

 

Zaterdag 18 juni hebben wij voor het derde jaar de tuinen van Bellinckhof en Herinckhave zomerklaar gemaakt. Dit jaar hadden wij hulp uit een bijzondere hoek: vrijwilligers van de gemeente Almelo van de politieke partijen PvdA, PVA, LAS en vrijwilligers van de Nederlandse Bond van goede doelen. Samen met familieleden van bewoners waren wij met 34 personen, wat een opkomst!

In de binnentuin staan weer mooie bakken met bloemen en alles is weer aangeveegd zodat onze bewoners weer kunnen genieten. En ook de terrassen bij Bellinckhof groen en geel zijn opgeknapt, er zijn nieuwe planten gepoot. De inwendige mens werd niet vergeten en als afsluiting was er een goed verzorgde lunch.

Vanaf hier bedanken wij iedereen die geholpen heeft!

 

meul

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Tuinen Bellinckhof en Herinckhave zomerklaar gemaakt door PvdA, PVA, LAS en Nederlands Verbond”

  1. H.Koos schreef:

    Wat een prachtig initiatief om mensen met elkaar te verbinden voor het goede doel…

  2. Pim schreef:

    Goed werk mensen, jullie weten waarvoor je het hebt gedaan.

Leave a Reply