Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Pas op voor nepmails! | Ministerie van Veiligheid en Justitie – CJIB
Categories: Veiligheid

 

15

 

Geachte heer/mevouw,

Bij deze willen wij u medelelen dat meerdere malen per brief hebben verzocht om over te gaan tot betaling van een veerkeersovertreding. Het bedrag is tot op heden niet door ons ontvangen. Wij krijgen vaak meldingen over valse brieven e-mails, vandaar dat wij nog niet zijn op overgegaan op strenge maatregelen.Informatie over de overtreding en de opgelegde sanctie

Omschrijving overtreding:     Overschrijding maximun snelheid op (auto)wegen  buiten de bebouwde kom met 11KM/H
Datum 31-07-2015
Tijdstip 11:37
Toegestane snelheid 100KM/h
Gemeten snelheid 118KM/h
Gecorrigerde snelheid 111KM/h
Fotofilmnummer 1027492731
Zaaknummer 1830284

Wij sommeren u om het totaalbedrag van €151,65 binnen 3 dagen na dagtekening over te maken het rekeningnnummer NL85 ABNA 0526 6833 25 t.n.v. CJIB te Leeuwaarden, onder vermelding van uw kenteken. U betaalt alleen het oorspronkelijke bedrag dat u verschuldigd bent.

Indien het openstaande bedrag niet (volledig) binnen de door ons gestelde termijn is voldaan, dan zien wij ons genoodzaakt de vordering uit handen te geven aan onze gerechtsdeurwaarders. Dan bent u aansprakelijk voor de kosten die de deurwaarder in rekening brengt.

Met vriendelijke groet,

Centraal Justitieel Incasso Bureau

 

Deze brief is aangemaakt in een geautomatiseerd proces, daarom treft u geen handtekening aan.

 

 Lees verder:

Pas op voor nepmails! | Ministerie van Veiligheid en Justitie – CJIB

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply