Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Gemeenten maken haast met goedkeuring jaarrekening

 

binnenlandsbestuur_logo

 

Het is een race tegen de klok: het op tijd vaststellen van de gemeentelijke jaarrekening. Lukt dat niet uiterlijk 30 september, dan gaat dat gemeenten geld kosten.

Alle gemeenteraden moeten voor die deadline over de jaarstukken en bijbehorende accountantsverklaring hebben besloten. Normaal moet dat voor 15 juli, maar het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft tot twee keer toe uitstel verleend omdat veel gemeenten dat niet voor elkaar kregen.

Lees verder:

Gemeenten maken haast met goedkeuring jaarrekening

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply