Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Hoe betrouwbaar is het nieuws?
Categories: Algemeen

 

post

 

Er is tegenwoordig veel kritiek op de berichtgeving van de zogenaamde mainstream media. Aan de lopende band verschijnen boeken met kritiek op de journalistiek.
Onlangs nog Arnold Karskens in Nederland met zijn boek Journalist te koop.

Journalist te koop – hoe corrupt zijn onze media? – Arnold Karskens

Iemand anders die kritisch is op het nieuws en daar op de Universiteit van Nederland college over gaf onder de titel ‘Waarom moet je niet geloven wat er in de krant staat’, is emeritus hoogleraar prof. dr. Cees Hamelink.

College Cees Hamelink – Universiteit van Nederland

Het past volledig in de tijdgeest van o.a. klokkenluiders als Julian Assange en Edward Snowden, dat manipulatie en corruptie alom plaats zouden vinden. Maar geheimen kunnen niet langer bewaard worden.

VIDEO: Hoe betrouwbaar is het nieuws?

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply