Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
OVERHEDEN BEKNIBBELEN OP KWIJTSCHELDING MINIMA
Categories: Sociaal

 

1

 

Mensen met een smalle beurs verliezen in meer en meer hoeken van het land een financiële tegemoetkoming: lokale overheden worden minder scheutig met het verlenen van belastingkwijtscheldingen.

Lees verder:

Overheden beknibbelen op kwijtschelding minima

Vijf zelfmoorden per dag in Nederland.

Lees verder:

Armoede – BVS

Alle kabinetten van de laatste vijftien jaar hebben sterk de nadruk gelegd op verhoging van de arbeidsparticipatie. Meer mensen aan het werk zou de economie versterken en de fi nanciële positie van degenen die werk vonden, verbeteren. De verwachting daarbij was dat werk zou lonen. Die verwachting is ten dele uitgekomen. In het afgelopen decennium zijn inderdaad steeds meer mensen aan het werk gegaan, maar niet in alle gevallen heeft dat geresulteerd in een ontsnapping uit de armoede. Het aantal arme huishoudens dat alleen moet rondkomen van een uitkering is gedaald, maar het aantal arme huishoudens met een inkomen uit werk is gestegen.

Lees verder:

Nyfer

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “OVERHEDEN BEKNIBBELEN OP KWIJTSCHELDING MINIMA”

  1. Henk schreef:

    Zolang de grenzen open blijven staan voor de tsunami van kansarmen en profiteurs zal er steeds meer armoede ontstaan. Nu leeft 10% van de Nederlander onder de armoedegrens. In Duitsland is dat dankzij Merkel zelfs 17%. Het wordt tijd voor een Europese Trump die orde op zaken stellen in Europa. Zolang dat niet gebeurt worden bovengenoemde percentages alleen maar hoger en hoger !

Leave a Reply