Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Wel gefeliciteerd, meneer de president!
Categories: Algemeen

 

congratulations-mr-trump-660x372

 

De succesvolle kruistocht tegen het politieke establishment, de verderfelijke elite die alle Trump stemmers voor racisten laag opgeleid en dom ging uitmaken …

De Amerikaanse droom van Obama, werd een dagelijkse nachtmerrie. Als je steeds weer werkloos wordt omdat je baan wordt overgeheveld naar India en China, ben je kwaad, héél kwaad.

Bijna 50 miljoen Amerikanen leven onder de armoede-grens  en dat aantal stijgt elke dag een beetje meer. Amerika was ooit gekend als de grootste natie op aarde, maar nu is er bijna overal waar je kijkt verval en economische wanhoop. Ja, geld kan zeker geen geluk kopen, maar het gebrek eraan kan ook zeker veel pijn geven.

Naarmate de economie blijft dalen door het verdwijnen van banen, wordt het lijden dat we overal om ons heen zien veel erger, en dat is een zeer beangstigend iets om over na te denken.

Als er dan ineens een welbespraakte, humoristische kandidaat opstaat die een glanzend opgefriste versie van “The American Dream” belooft, is voor miljoenen de verleiding heel groot.

 

“Eindelijk een politicus die echt naar ons luistert. Hij zegt wat wij denken”.

 

Ook wij wensen hem heel veel succes…

Partij Vrij Almelo

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply