Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Prettige kerstdagen en een gezond, voorspoedig 2017

 

 

Het bestuur van de Partij Vrij Almelo wenst u prettige kerstdagen en een gezond, voorspoedig 2017

We kunnen terug kijken op een jaar waarin weer veel gebeurd is. Veel berichten zijn geschreven, veel discussies zijn gevoerd. We gaan gewoon weer door in 2017. Al valt het niet altijd mee om geconfronteerd te worden met dingen die we graag zelf anders hadden willen doen.

Niettemin hebben we genoeg inspiratie opgedaan om vol goede moed het nieuwe jaar er nog harder tegenaan te gaan. Door met onze strijd voor een rechtvaardige samenleving, met goede leefomstandigheden voor mens en dier.

 
Dankzij de steun en inzet van velen zijn we nog lang niet moegestreden.

Allemaal bedankt hiervoor,

Partij Vrij Almelo (PVA)

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply