Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Raadslid De Olde op stap met burgemeester Gerritsen

 

127

 

Om de gemeente Almelo beter te leren kennen wil burgemeester Arjen Gerritsen graag met raadsleden afzonderlijk op stap. Het raadslid mag dan zelf een programma samenstellen. De nieuwe burgervader, die zijn voorganger Jon Hermans opvolgde, geniet daar zichtbaar van.

Op donderdag 8 december deed hij dat samen met het raadslid Harry de Olde (PVA). Deze keer werd een bezoek gebracht aan dierenasiel ’t Noorbroek en aan drie gezinnen die allen wonen in de wijk het Windmolenbroek.

Als kersverse burgemeester wil hij de inwoners van zijn gemeente beter leren kennen. En dat doe je dan door met inwoners te gaan praten en actief te luisteren. Ik wil weten wat mensen beweegt en belangrijk vinden in hun stad, hun wijk of in hun omgeving aldus burgemeester Gerritsen.

De interesse en vriendelijkheid die de burgervader toonde werd dan ook door de bezochte inwoners enorm gewaardeerd.

 02

 

05

 

133

 

09

 

08

 

118

 

012

 

1

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply