Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Schriftelijke vragen PVA aan het college van B&W Almelo

 

1

Paaltjes in de Grotestraat Zuid

 

 

Geacht college:

De Grotestraat Zuid gaat van 7 uur ’s avonds tot 8 uur ’s morgens dicht wegens sluiproute auto’s want in de nachtelijke uren wordt de Grotestraat Zuid vaak als racebaan gebruikt. Er zijn meerdere keren auto’s tegen een winkelpui aangereden waardoor schade is ontstaan.

 

De PVA heeft de volgende vragen:

 

Vraag 1.

Om overlast in de Grotestraat Zuid te voorkomen zijn in de Schuttenstraat parkeerplaatsen voor taxi’s, scooters en fietsen gerealiseerd. Ondanks een parkeerverbod in de Grotestraat Zuid wordt er van deze parkeerplaatsen weinig of geen gebruik gemaakt. Waarom wordt er niet handhavend opgetreden?

 

Vraag 2. 

Is het u bekend dat er op het Amaliaplein vrijdag- en zaterdagnacht niet meer wordt gecontroleerd ondanks dat dit wel met de politie is afgesproken?

 

Vraag 3.

Is het college op de hoogte van geregeld voorkomende miscommunicatie tussen de hulpdiensten, de overheid en de burger?

 

Vraag 4.

Bent u het met ons eens dat deze miscommunicatie er tevens voor gezorgd heeft dat paaltjes die geplaatst waren in de Grotestraat Zuid waarschijnlijk nu verzet gaan worden naar de Hofkampstraat?

 

Vraag 5.

Bent u ervan op de hoogte dat de bewoners van de Grotestraat Zuid dit onjuist vinden en graag willen dat de paaltjes blijven staan?

 

Vraag 6. 

Waarom is er niet met de bewoners overlegd om te zoeken naar een oplossing voordat er plannen worden gemaakt?

 

 Graag zouden wij deze vragen zo spoedig mogelijk beantwoord willen zien.

 

Namens de PVA,

Harry de Olde (fractievoorzitter)

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply