Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
MEER BEHOEFTE AAN ‘POETSHULP’ EN BEGELEIDING
Categories: Sociaal

 

 

Zo’n acht procent van zelfstandig wonende Nederlandse volwassenen heeft meer hulp nodig dan hij nu krijgt. Er is vooral behoefte aan (meer) hulp bij het huishouden en begeleiding. Sinds de invoering van de Wmo 2015 krijgt drie procent van de Nederlandse volwassenen minder huishoudelijke hulp. Lang niet iedereen weet de weg naar het gemeentelijk Wmo-loket te vinden.

Lees verder:

Meer behoefte aan begeleiding en ‘poetshulp’ – Binnenlands Bestuur

 

Reactie:

Vanwege de miljarden verslindende migratie zijn er dus geen poetshulpen voor
onze eigen ouderen!

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply