Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Soweco-motie gekaapt door sourcing-lobby

 

 

dinsdag 17 januari 2017 23:52

Een motie die door ChristenUnie, Leefbaar Almelo, Almelo Centraal, PVA en GroenLinks was ingediend om de positie van Soweco te versterken, heeft een opmerkelijke wending gekregen. Middels een amendement van Democraten.nu, LAS en CDA werd het besluitpunt over Soweco en het belang van mensen met een arbeidsbeperking volledig afgezwakt.

Lees verder:

https://almelo.christenunie.nl/k/n5993/news/view/1082207/173756/soweco-motie-gekaapt-door-sourcing-lobby.html

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply