Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Beantwoording (vervolg)vragen PVA aan B&W Betreft stadstoezicht

 

 

Beste Harry,

Hieronder de beantwoording van de vragen die jij had ingediend over stadstoezicht:

 

Vraag:

Hoeveel van de 35 fte (organisatie) zijn er werkzaam in de buitendienst / op straat?

Antwoord:

De totale organisatie bestaat uit 35 fte. Dat zijn handhavers, garagebeheerders, administratieve krachten en enkele leidinggevenden.

 

Vraag:

Hoeveel van de 35 fte zijn er werkzaam in de binnendienst / kantoor?

Antwoord:

Van de 35 fte zijn 7 fte dus niet in de buitendienst actief.  4 fte in de administratieve ondersteuning en 3 fte voor het leidinggevenden (incl. de directeur)

 

Vraag:

Wat is het takenpakket van de binnendienst / kantoor?

Antwoord:

Financiële administratie, (ook voor alle parkeergelden) abonnementenadministratie parkeergarages, alle post en archivering, automatisering en alle personeelszaken voor twee BV’s

 

Vraag:

Wat zijn de taken van de 7 leidinggevenden?

Antwoord:

Er zijn zoals gezegd geen 7 leidinggevenden. Naast de directeur zijn er 2 leidinggevenden. Beiden zijn zij verantwoordelijk voor de sturing aan, en de resultaten van hun afdeling. Het gaat dan om de Afdeling toezicht en Handhaving en de Afdeling Beheer (waaronder parkeerbeheer)

 

Vraag:

Wat verstaat het college van B&W onder dat het salaris van de directeur marktconform is? € 20.000 of € 200.000 ?

Antwoord:

Ook voor de directeur geldt de Cao voor Gemeentepersoneel. Het bruto salaris, inclusief vakantiegeld en eindejaaruitkering is vergelijkbaar met dat van een afdelingshoofd in de gemeentelijke organisatie en zal in 2017 naar schatting ongeveer € 76.000 bedragen (op basis van 0,83 fte).

 

Met vriendelijke groet,

B&W van Almelo

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply