Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Hoeveel bent u jaarlijks kwijt aan de EU?

 

 

Op 15 maart kiezen Nederlanders een nieuw parlement. Hoewel we niet rechtstreeks een nieuwe premier kiezen, is de uitslag van grote invloed. De grootste partij levert in de regel de minister-president. Nederland is de grootste nettobetaler aan de EU (dit is door NRC Handelsblad gecheckt en als waar gewaardeerd), en dus is een goede vertegenwoordiging in Brussel belangrijk. Wie gaat Nederland vertegenwoordigen? Rutte, Buma, Pechtold of Wilders?

Lees verder:

Wie zit er straks namens Nederland, de grootste nettobetaler, aan de …

 

Reactie:

Europa bepaalt steeds meer hoe het gaat in Nederland. Het wordt tijd om uit de Europese Unie te stappen en onze eigen koers te gaan varen. De Europese commissie heeft lang genoeg een vinger in de Nederlandse pap gehad.

Wil Nederland daadwerkelijk uit de EU stappen, dan zullen er partijen in de regering moeten die dit ook daadwerkelijk willen. We hebben het dan over de PVV en de SP. Beide partijen zijn weliswaar fel tegenstander van de steeds maar groeiende Europese invloed vanuit Brussel, toch lijkt een samenwerking tussen de 2 uitersten van het politieke spectrum zeer onwaarschijnlijk.

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply