Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Binnentuinen verpleeghuis Het Meulenbelt weer zomerklaar

 

 

De binnentuinen van verpleeghuis Het Meulenbelt aan de Vriezenveenseweg 176 zijn weer helemaal zomerklaar. Ruim twintig vrijwilligers waaronder leden van de Partij Vrij Almelo staken zaterdagochtend 29 april de handen uit de mouwen, zodat de bewoners deze zomer weer kunnen genieten van hun tuin. 

Er werd naar hartenlust geschoffeld, geharkt en gebezemd. Plantjes werden gepoot in de daarvoor bestemde bakken en potten. Het was weer een leuke en gezellige ochtend! Er werd hard gewerkt en alle werkers hebben echt een compliment verdiend met hun inzet!

Na het gedane werk werd voor alle  vrijwilligers een lekkere lunch geserveerd. Alle vrijwilligers gingen voldaan naar huis met een fijn gevoel om zo je medeburgers te helpen en te ondersteunen en daarvoor op deze manier voor beloond worden.

Harry de Olde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply