Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
6 MEI: WE HERDENKEN PIM FORTUYN

 

Moord op Fortuyn: gestoorde gek of samenzwering?

 

Op 6 mei 2002 maakten 5 kogels een einde aan het leven van Pim Fortuyn, die in de verkiezingsstrijd op een zekere overwinning afstevende.

Voor de 15de keer herdenken we op 6 mei de moord op Pim Fortuyn. Het beeld van de neergeschoten Pim, bloedend op de grond, staat velen van ons nog vers in het geheugen gegrift. Alsof het gisteren is gebeurd. De moordenaar, de linkse activist  Volkert van der G. loopt weer vrij rond. Lang leve onze rechtstaat.

Er zijn tal van theorieën omtrent de ware reden de revue gepasseerd, maar de werkelijke reden zal waarschijnlijk nimmer boven water komen zolang de opdrachtgever(s) en de organisatoren buiten schot blijven, wat tot nu toe het geval is geweest.

De AIVD, de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, zou het feit dat er twee soorten munitie gebruikt werden, volgens Ine Veen in de doofpot gestoken hebben. Zou Volkert van der Graaf de moord op Pim Fortuyn alleen hebben bedacht? Alles wijst erop dat Volkert zijn daad solitair heeft uitgevoerd.

Wat in ieder geval zeker is, dat heel wat hooggeplaatste mensen waren opgelucht, toen Pim Fortuyn was geëlimineerd. En of er andere krachten in het spel waren? Georganiseerde linkse activisten, hooggeplaatste Nederlandse politici, veiligheidsdiensten? Nederland zal dit hoogstwaarschijnlijk nooit te weten komen!

http://hetuurvandewaarheid.info/2013/06/05/de-moord-op-pim-fortuyn-was-een-loepzuivere-politieke-moord/

 

 

PVA bij veiling Beeld Pim Fortuyn | Partij Vrij Almelo

Pim Fortuyn | Partij Vrij Almelo – Part 2

Harry de Olde: “Ons grote voorbeeld is Pim Fortuyn.”

 

“Ik zeg wat ik denk, en doe wat ik zeg!”

 

Het bovenstaande beeld stond jaren voor zijn huis Palazzo di Pietro in Rotterdam. Zakenman Harry Mens liet in 2002, na de moord op Fortuyn, twee exemplaren van het twee meter hoge beeld maken. Eén van de beelden raakte tijdens het transport beschadigd. De PVA had interesse in het onbeschadigde standbeeld en dacht dat het een economische impuls zou geven voor Almelo.

Het beeld van Fortuyn zou Almelo in één klap op de wereldkaart zetten, dachten wij. “Het vrijheidsbeeld in Almelo. Massa’s toeristen komen naar Almelo, net op het moment dat Almelo toeristenbelasting ging heffen. Almelo uit de financiële ellende, wat een briljant idee.” Maar het feest ging niet door want de ideeën van Pim zijn een bedreiging voor de meeste politici, dus dat mensen er elke keer aan herinnerd worden door middel van een standbeeld is niet wenselijk. (je wilt toch niet afgerekend worden op het jarenlang falen en niks doen?)

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply