Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Ook tijdens de vakantie staan wij graag voor u klaar

 

Wij wensen u een fijne vakantieperiode

 

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Mocht u nog vakantieplannen hebben, dan wensen wij u namens het hele PVA bestuur een prettige vakantie!

 

Contact, Bestuur en Informatie PVA

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply