Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De PVA heeft in ieder geval voor elkaar gekregen dat alles wat bij Noordbroek de deur uit gaat gechipt is…. !

 

Het inbrengen van een chip

 

De uitspraak van dierenwethouder Irene ten Seldam tijdens de behandeling van de PVA Motie betekend dat zij gewoon niet bereid is ook maar iets te veranderen en daar verantwoordelijkheid voor te nemen. 

De PVA heeft in ieder geval voor elkaar gekregen dat alles wat bij Noordbroek de deur uit gaat gechipt is…. !

Dierenbescherming Noordbroek Almelo: https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-t-noordbroek/adoptie-asieldier

Dierenbescherming Enschede: https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-enschede/adoptie-asieldier

Dierenbescherming Zwolle: http://dierenasielzwolle.nl/tarieven/

Dierenbescherming Hengelo: https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-hengelo/adoptie-asieldier

Behalve Noordbroek is er op deze websites geen enkele verwijzing naar de chip bij een adoptiekat. Sterker nog alleen Noordbroek heeft alleen een chipvermelding op haar tarievenlijst. Ten Seldam heeft dus waarschijnlijk (tijdens de beantwoording van de motie) de melding gekregen dat de website van Noordbroek is aangepast.

Wij weten overigens zeker dat dit er voor kort niet op stond en recent is toegevoegd. Deze verdenking van het manipuleren bij de PVA motie kunnen we niet bewijzen, gaan daar ook geen energie in steken.

 

 TCTubantia 14 september 2017

 

De uitkomst van de motie is dus wel degelijk positief omdat naar onze mening het Noordbroek blijkbaar haar website in de tussentijd heeft aangepast (laten zij dan maar bewijzen dat het anders is). Wij zijn blij dat het Noordbroek hiermee bij de Dierenopvangcentra van de Dierenbescherming in Twente uniek is.

Het is een gemiste kans van Ten Seldam: Dierenbescherming (Noordbroek) zet volgens haar eigen site zwerfkatten terug op de vindplaats zonder chip !!!! Dit strookt dus weer niet met de beweringen van ten Seldam tijdens de raadsvergadering. Betekent dus ook dat hierdoor er een escape is van Noordbroek in het opvangen van ongechipte katten !!!

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply