Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Raad op bezoek bij de uitvoerende dienst van gemeente Almelo

 

 

Op zaterdagmiddag 16 september van 13.30-16.00 uur Turfkade 17 (gemeente werf) werd de gemeenteraad  uitgenodigd om een kijkje in de keuken van de uitvoerende dienst te nemen en het materieel te komen bekijken. Daarbij kregen de partijen de behorende informatie over wat de uitvoerende dienst allemaal aan werkzaamheden gaat uitvoeren voor de gemeente Almelo.

De PVA was er bij en schoot een aantal foto’s.

 

De buitendienst van de gemeente Almelo bestaat uit:

Tractie ploeg

Bomenploeg

Technische service

Stadsdelen (groenploegen) CE-NO-ZO-ZW

Bijzondere Taken

Sport

Opstappers

Begraafplaats

Grondbank

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply