Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Boze burger Almelo steeds bozer

 

 

De gemeente Almelo kan moeilijk omgaan met de toenemende boosheid van inwoners van hun stad. Wat ons vooral opvalt is dat het college van B&W volledig zijn eigen gang gaat en totaal niet luistert. Niet naar onze inwoners en niet naar de raad. De afgelopen jaren hebben we regelmatig signalen gekregen dat het college niet bereid is te luisteren naar wat onze inwoners willen en zijn eigen gang gaat.

We noemen er een paar: vervangen houtsnippers in de zandbakken, aanpak overlast in de Nieuwstraat, slechte bereikbaarheid Tusveld, openbare toiletten binnenstad, ingediende zienswijzen niet serieus nemen, klachten Almelose Jade Patiënten, aanpakken leegstand binnenstad, onrust over woningtoewijzing, opening dossier inzake de poortaffaire, enzovoorts, enzovoorts, enzovoorts.

Wij vinden dat we onze inwoners altijd moeten betrekken bij alles wat er reilt en zeilt in hun eigen leefomgeving, want zij weten immers het beste wat er speelt. Dat wil overigens niet zeggen dat ze altijd hun zin krijgen, maar wel dat ze aan de voorkant mogen meepraten en meedenken en dat we ze altijd laten weten wat er met hun inbreng is gedaan.

Samen kom je verder!

Vanwege het feit dat er diverse ambities ontbreken, niet helder is wat het college precies gaat doen, maar vooral ook omdat het college zijn eigen koers vaart zonder goed te luisteren naar onze inwoners en de raad als volksvertegenwoordiger, blijven wij mondelinge en schriftelijke vragen stellen. Zoveel mogelijk en koste wat het kost.

Wij roepen u op om samen met ons de vinger aan de pols te houden. ‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’ is onze overtuiging! Blijf daarom signalen aan ons doorgeven, dan blijven wij al onze vingers op alle zere plekken leggen. En wellicht slagen we er dan samen in om de slapende honden wakker te schudden!

 

Partij Vrij Almelo (PVA)

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply