Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Dierenambulance Almelo Twenterand Wierden Twente West

100% Vrijwilliger – 100% Dierenwelzijn

 

Dierenambulance Twente West is opgericht met het doel 1e hulp te bieden aan gewonde, zieke en hulpbehoevende dieren. Een zelfstandige Stichting die opkomt voor (en samenwerkt met) lokale belangen. De Stichting heeft als betrouwbare en steunwaardige organisatie het ANBI keurmerk.

De dierenambulance heeft als verzorgingsgebied de gemeenten Almelo, Twenterand en Wierden. Dit doen zij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met goed gemotiveerde ervaren vrijwilligers.

Een dierenambulance, ter beschikking gesteld door DierenLot, onder nationaal keurmerk, niet alleen door vrijwlligers maar vooral ook voor vrijwlligers.

Hulp aan de dieren is 1e prioriteit maar het geven van informatie op scholen en bij evenementen in Almelo Twenterand en Wierden vinden zij, naast een sterke lokale betrokkenheid, tevens heel belangrijk.

De eigenaar wordt ook niet vergeten: zo zijn zij beschikbaar als dierentaxi en assisteren bij overleden huisdieren. Omdat het welzijn van het dier nauw samenhangt met het welzijn van de mens ondersteunen zij ook projecten die hier betrekking op hebben (bijv. dierenzorgpas, dierenvoedselbank en seniorenondersteuning).

 

 

 

 

 

Stichting Dieren- Ambulance & Taxi Twente West

Aletta Jacobsstraat 190

7607 SH ALMELO

Bestuur: Hr. C.J. Werkman, Hr. J.A.M. Buijs

Bankrekening IBAN: NL10 SNSB 0928 9177 62

Telefoon Dierenambulance/Dierentaxi: 0624547030

Website: http://www.dierenambulance-twentewest.nl

Email: info@dierenambulance-twentewest.nl

Facebook: Dierenambulance Almelo Twenterand Wierden Twente West

Website: http://www.dierenvoedselbankalmelo.nl

Email: info@dierenvoedselbankalmelo.nl

Facebook: Dierenvoedselbank Almelo

 

Werkwijze – Stichting Dierenlot met eigen dierenambulances

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Dierenambulance Almelo Twenterand Wierden Twente West”

  1. Cor Werkman schreef:

    Dierenambulance Twente-West bedankt de PVA voor de gezellige middag.

    Tijdens de film en foto opname bij winkelcentrum Schelfhorst.

  2. Henk van der Aa schreef:

    Dierenwelzijn is heel belangrijk….
    Het is niet voor niks dat Mahatma Gandi ooit zei: “The greatness of a nation can be judged by the way its animals are treated.”

Leave a Reply