Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Spelende kinderen zijn de dupe van bezuinigingen op speeltuinen door gemeente

 

  Spelen met zand, zo gewoon en zo bijzonder!

 

De Partij Vrij Almelo (PVA) heeft de gemeente er steeds van proberen te overtuigen dat speeltuinen noodzakelijk zijn voor de opgroeiende jeugd. Het biedt aan grote aantallen kinderen een veilige plek om actief bezig te zijn en zich sociaal en lichamelijk te ontwikkelen.

De Almelose speeltuinen dreigen in zwaar weer terecht te komen doordat er van allerlei kanten op hen wordt bezuinigd. Wij hebben gezien waar bezuinigingen toe leiden. Men komt terug op de “verkeerde beslissing” om zand te vervangen door houtsnippers. Voor de Partij Vrij Almelo (PVA) staat veilige speelruimte voor Almelose kinderen voorop. Verder denken we dat geld bespaard kan worden door minder regels op te leggen en meer mogelijkheden te geven hun tuin zelf op te knappen.”

 

“Geef kinderen een berg zand,  een schepje en een zeefje. Begrijpt u het nog?

TCTubantia 5 februari 2018

 

Schriftelijke vragen PVA aan B&W van Almelo … – Partij vrij Almelo

Vragenhalfuurtje PVA raadsvergadering 12 juli 2016 | Partij Vrij Almelo

Discussie over houtsnippers in Almelose speeltuin | BuitenSpelen

Groene speeltuinen of veilige kindvriendelijke … – Partij vrij Almelo

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply