Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
LAAT DIERENWELZIJN DOORKLINKEN IN UW STEM (Video)

 

De Partij Vrij Almelo (PVA) is de enige politieke partij in Almelo die de belangen van al haar inwoners, mens én dier, als uitgangspunt kiest voor het gemeentelijk beleid. 

 

 

Politiek Almelo probeert in verband met de aanstaande raadsverkiezingen weer volop onder de aandacht te komen. Dit alles natuurlijk met de boodschap dat deze mens en partij het allerbeste is voor uw welzijn, woongenot, veiligheid en portemonnee. Alle tactieken worden ingezet: vertellen hoe slecht de andere partij het heeft gedaan, hoe goed men het zelf heeft gedaan, dat die andere partij beloftes doet die ze toch niet waar of zullen maken. In het hele circus dat elke vier jaar opnieuw plaatsvind wordt er weinig of nooit over een andere, veel voorkomende inwoner “het dier” gesproken. Hoeveel dierenliefhebbers zou Almelo tellen? Gelet op het aantal honden en katten, konijnen en wat dies meer zij, in onze gemeente, plus degenen die zich bekommeren om de dieren, zijn we toch met een fiks aantal. Dan zou je toch kunnen verwachten dat er in de gemeente een structureel dierenwelzijnsbeleid nodig is?

De ambities van de Partij Vrij Almelo (PVA) zijn groot en gaan verder dan de wettelijk vastgestelde taken. Van het voorkomen van onnodig dierenleed bij de bestrijding van ‘plaagdieren’ tot een dierenarts voor mensen met een laag inkomen, van een dringend verzoek aan verzorgingstehuizen om meer ouderen hun huisdier mee te kunnen laten nemen tot een hardere aanpak van dierenbeulen.

Partij Vrij Almelo zal zich blijven inzetten voor het welzijn van ALLE inwoners van Almelo.

 

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply