Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Partij Vrij Almelo (PVA) van 1 naar 2 zetels

 

 

Vol trots hebben de 2 gekozen raadsleden van Partij Vrij Almelo (PVA) de officiƫle benoeming in ontvangst mogen nemen op het gemeentehuis.

Ook de andere fracties en haar gekozen raadsleden hebben de benoeming vandaag mogen ontvangen. Proficiat aan allen!

Formeel zal er van de oude raadsleden afscheid worden genomen tijdens de vergadering van woensdag 28 maart. Op donderdag 29 maart zullen alle raadsleden van Almelo tijdens een openbare raadsvergadering omstreeks 17.00 uur de eed of de belofte afleggen.

U bent vanaf 16.00 uur van harte welkom in het gemeentehuis.

 

Fractie Partij Vrij Almelo (PVA)

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply